Honlap segít a fogászati praxis menedzsereknek

Honlap segít a fogászati praxis menedzsereknek

A piaci verseny a magán egészségipart, így a fogászatot is átszövi

Fogorvosi és szájsebész blog

Fogorvosi, szájsebész praxisok versenyben: Budapest, Győr, Szombathely, Székesfehérvár, Pécs, Debrecen… bárhol az országban 

Bizony, hogy versenyeznie kell a magán praxisoknak az ügyfelekért. Az egészségünk megőrzésében és a gyógyításban is ipari szemlélet érvényesül, ezért is beszélünk egészségiparról, piaci versenyről és fogászati praxis menedzserekről.
Márpedig ha piacról van szó, akkor a marketingnek is helye van, s azon belül is az online marketingnek és annak alfajainak, így többek között a keresőoptimalizálásnak, a SEO-nak is.

Mindannyian tudjuk, hogy a keresőben, a Googleban elfoglalt hely, a weben szolgáltatót, ez esetben fogorvost keresők számára fontos tényező. Azok a fogorvosi praxisok, amelyek a keresett kifejezésnek, keresőszónak a felbukkanásakor előrébb állnak, nagyobb esélyük van a fogbeteg gyógyítására, mint az ötvenedik, századik helyen állónak.
Ilyen keresőszavak, kifejezések tipikusan: fogorvos, szájsebész, fogorvosi rendelő, implantáció, fogpótlás, foghúzás, gyermekfogászat, fogfehérítés és így tovább.

Születőben egy új fogalom: fogorvosi SEO

A keresőoptimalizálásban is a specializálódás folyamatának tanúi lehetünk. Az egy-egy szakmai ágban jelentős tapasztalatra szert tett online marketing vállalkozások, marketing tanácsadók, SEO specialisták az egymásnak konkurenciát nem jelentő ügyfeleket hatékonyabban szolgálhatják ki.
Az új fogalom, a fogorvosi SEO egy speciális ismeretterjesztő honlapon igyekszik felrajzolni a fogorvoslás néhány specifikus vonását, például a fogászati szakma úgynevezett teljesítményrését kidomborítva. (Nagyon röviden: a fogorvosi kezeléstől, az az által okozott fájdalomtól, átvitt értelemben a fogorvostól való általános félelemről van szó).
Az új fogalom arra világít rá, hogy a fogászati praxisokban az online marketing SEO ága is sokat segíthet a piaci versenyben a pozíciók megőrzésében, erősítésében. A honlapon a fogászati praxis menedzserek legalábbis ilyen érveket kapnak.
A Fogorvosi SEO – Budapest, Győr, Székesfehérvár …és a többi nagyváros praxisainak érdeklődésére számíthat. Ráadásul egy-egy vonatkozásban jó példákat is felmutat. Most például egy székesfehérvári és egy pécsi praxis tevékenységét tanulmányozhatják a pályatársak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük